Perjantaina 6.5.2022 lähetettyjen, Oulun kaupungin laskuihin liittyvien maksumuistutusten toimeksiantajatiedoissa on ollut virhe.  Inhimillisen virheen vuoksi maksumuistutuksen toimeksiantajana näkyy

Oulun kaupungin sijaan Kuopion kaupunki. Lähteneiden muistutusten vastaanottajatiedot, sekä alkuperäisen laskun perustiedot ovat oikein.

6.5.2022 lähetetyn maksumuistutuksen loppusummasta voi maksun yhteydessä vähentää

muistutuskulun osuuden. Mikäli olette jo ehtinyt maksaa maksumuistutuksen, voitte ilmoittaa tilinumeronne asiakaspalveluumme muistutuskulun palautusta varten.

Lisätietoa asiasta saatte halutessanne asiakaspalvelustamme, puh. 020 6399 420.

Saitko meiltä perintäkirjeen? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Vapaaehtoinen perintä

Meillä on julkishallinnon saatavia varten räätälöity perintäjärjestelmä ja alan osaavimmat asiantuntijat. Siten varmistamme, että kunnan, sairaanhoitopiirin tai julkisomisteisen yrityksen perintäasiat hoituvat vaivattomasti. Vapautamme oman henkilöstösi hoitamaan muita tehtäviä ja huolehdimme siitä, että organisaatiosi saa rahansa mahdollisimman ripeästi.

Vapaaehtoisen perinnän tarkoituksena on saada kuntalainen maksamaan erääntynyt velka tai sopimaan maksujärjestelyistä kanssamme.

Vapaaehtoisen perinnän ensimmäinen vaihe on maksumuistutus, jonka lähetämme muistutuspalvelustamme asiakkaamme toimeksiannosta.

Jos saatava on maksumuistutuksen eräännyttyä edelleen maksamatta, voidaan varsinaista perintää jatkaa lähettämällä kuntalaiselle yksi tai useampi maksuvaatimus. Toimitamme toisen maksuvaatimuksen yhteydessä tietoa talouden neuvontapalveluista, jotta kuntalainen saisi sujuvasti ja tarpeen mukaan apua velkojensa järjestelyyn.

Koko vapaaehtoisen perintäprosessin ajan kuntalaisella on mahdollisuus sopia kanssamme maksujärjestelyistä. Vapaaehtoisesta perinnästä ei aiheudu kuntalaiselle maksuhäiriömerkintää.

  • Maksumuistutus

  • Vapaaehtoinen perintä

  • Oikeudellinen perintä

  • Jälkiperintä