Perjantaina 6.5.2022 lähetettyjen, Oulun kaupungin laskuihin liittyvien maksumuistutusten toimeksiantajatiedoissa on ollut virhe.  Inhimillisen virheen vuoksi maksumuistutuksen toimeksiantajana näkyy

Oulun kaupungin sijaan Kuopion kaupunki. Lähteneiden muistutusten vastaanottajatiedot, sekä alkuperäisen laskun perustiedot ovat oikein.

6.5.2022 lähetetyn maksumuistutuksen loppusummasta voi maksun yhteydessä vähentää

muistutuskulun osuuden. Mikäli olette jo ehtinyt maksaa maksumuistutuksen, voitte ilmoittaa tilinumeronne asiakaspalveluumme muistutuskulun palautusta varten.

Lisätietoa asiasta saatte halutessanne asiakaspalvelustamme, puh. 020 6399 420.

Saitko meiltä perintäkirjeen? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Oikeudellinen perintä

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse arvuutella, riittääkö organisaatiosi oma osaaminen ja menevätkö asiat oikein. Saat käyttöön koko osaamisemme, jolloin asiat etenevät sujuvasti.

Julkisoikeudellisten sekä yksityisoikeudellisten saatavien oikeudellinen perintä vaatii asiantuntemusta ja valmiit prosessit, jotka me pystymme tarjoamaan asiakkaallemme.

Mikäli velkaa ei saada perittyä kuntalaiselta vapaaehtoisella perinnällä, voidaan perintää jatkaa oikeudellisin toimin, mikä tarkoittaa asian viemistä käräjäoikeuteen ulosottokelpoisen tuomion saamiseksi.

Jos kyseessä on suoraan ulosottokelpoinen maksu, annamme suosituksen ulosottoperinnän aloittamisesta.

Koko prosessin ajan tarjoamme neuvontaa myös kuntalaiselle. Kun hän saa haastehakemusilmoituksen, hän voi ripeällä toiminnalla välttyä maksuhäiriömerkinnältä. Siksi neuvomme häntä maksamaan velkansa nopeasti, mikä olisi paras ratkaisu kaikkien kannalta.