Saitko meiltä perintäkirjeen? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Lempeän napakkaa perintää

Suomen Kuntaperintä on siitä hieman erilainen perintäyritys, että meidän ensisijainen tavoitteemme on toimia kaikkien osapuolten parhaaksi. Me tiedämme, että perintä ei asiana ole se kaikkein mieluisin perintäpalveluiden käyttäjälle eikä kuntalaiselle. Siksi haluamme tehdä perinnästä mahdollisimman vaivatonta ja vastuullista – se on kaikkien etu.

Jokaisella kuntalaisella on oma tarinansa

Ja me haluamme kuulla ne, jotta voimme löytää jokaiseen tarinaan juuri sopivan ratkaisun. Toimimme joustavasti maksusopimuksista ja eräpäivistä neuvotellen, jotta kuntalainen saa velkansa maksettua takaisin jouheasti ja turvallisesti oman taloutensa tasapainoa vaarantamatta. Mikäli uhka talouden keikahtamiseen on, tarjoamme tukea ja apua, myös ennalta ehkäisten.

Lempeä ote on tehokas

Lempeä ote ei tarkoita tehottomuutta, päinvastoin. Joustavat ja yksilölliset maksusuunnitelmat kotiuttavat asiakkaamme saatavat sujuvasti – perinnän onnistumisprosentti on meillä kunnioitettavat 81 %. Taloudellisesti vakaat kuntalaiset muodostavat elinvoimaisen kunnan, ja hyvin hoidetun perinnän jäljiltä kuntalaisten tyytyväisyys omaan kuntaansa vahvistuu. Kanssamme asioineiden kuntalaisten tyytyväisyys on ollut jatkuvasti hyvällä tasolla: keskiarvoltaan 4,5–4,7 (asteikolla 1–5).

Miksi Suomen Kuntaperintä?

Olemme ainoa täysin kotimainen perintäyritys, joka on erikoistunut auttamaan kuntia, sairaanhoitopiirejä ja muita sotetoimijoita sekä julkisomisteisia yrityksiä.

Isot laivat kääntyvät hitaasti. Me olemme asiakkaillemme sopivan kokoinen kumppani: pystymme reagoimaan nopeasti ja ketterästi toiveisiisi. Toimimme joustavasti niin kuntalaisten kuin asiakkaidemme muuttuvien tilanteiden mukaan.

Toimimme kaikessa ihminen edellä, inhimillisesti ja asiakaslähtöisesti. Kohtaamme niin jokaisen kuntalaisen kuin asiakkaamme yksilönä. Asiakkaanamme saat oman, sinulle nimitetyn yhteyshenkilön auttamaan ja vastaamaan tarvittaessa.

  • 100-prosenttisesti kotimainen

  • Erikoistunut julkiseen puoleen

  • Joustava ja ketterä

  • Inhimillinen ja asiakaslähtöinen

Saammeko kertoa lisää?

Mikäli olet jo asiakkaamme, otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme

  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.